Strumpfhaltergürtel

Ett strumpeband är ett måste i varje sexig kvinnas garderob

Strumpebandet hade en gång i tiden, som namnet antyder, till uppgift att hålla fast strumporna och hindra dem från att glida. Detta har varit fallet sedan andra hälften av 1800-talet, även om det vid den tiden inte bara var kvinnor utan även män som bar strumpbyxor och följaktligen strumpeband. Med tiden ersatte männen dessa plagg med strumpor och byxor, så att strumpor och strumpeband blev specifikt kvinnliga föremål.

Har de fortfarande samma funktion i dag som tidigare?

Nej, för tack vare en liten förändring, nämligen användningen av en silikonremsa eller ett silikonband, behöver strumpebandet inte längre hålla upp strumpebandet. Det betyder dock inte att vi måste säga adjö till dem för gott, eftersom de inte har blivit föråldrade eller värdelösa, men deras roll har förändrats. De flesta kvinnor köper numera strumpeband för att överraska sin partner, för att lägga till lite erotik i vardagen eller bara för att känna sig sexiga.

Det finns en annan trevlig tradition där detta fräcka plagg spelar en stor roll, och det är bröllop. Inte bara förr i tiden, utan även i dag är strumpebandet en viktig del av brudkläderna. Den blivande brudens strumpeband konkurreras ut av damerna i försäljningskön, medan strumpebandet kastas av brudgummen och ges till en lycklig man.

Feminin klädsel i grunden

Få plagg är sexigare än det här, som i kombination med en spetsig lårkänga med en spetsig lårfix ger en riktigt galet vacker ensemble. För en verkligt estetisk look och för att du ska känna dig nöjd med dig själv är det viktigt att strumpebandet sitter perfekt. Bandet får till exempel inte vara för löst eller för stramt. Oavsett vilket alternativ du har kommer du inte att känna dig bekväm, vilket kommer att påverka hur du rör dig. Så se till att du väljer rätt storlek och bär det på rätt sätt. Vilka trosor du väljer att bära med din kombination av hängselband och kammarband är upp till dig. String stilen gör verkligen män galna, men en fransk trosa med spets gör också susen.

Även om många tror att det här plagget bara är till för sovrummet är det inte riktigt så, eftersom du kan bära det varje dag, till exempel under en vacker blyertskjol. Zsuzsi Volgyi gick en gång upp på scenen i en vågad föreställning i ett strumpeband, och föreställningen blev en stor succé, vilket säkert underlättades av den extrema utstyrseln.

Källan till den här artikeln är modemagasinet nline på miraclefashion.hu, där du kan läsa intressanta artiklar om skönhets- och modevärlden på många språk.